Adana'da ilçe derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu Adana Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ziyaret ederek destek istedi.
Cenap Erol, ziyarette Derneğin kuruluş amacını, yapılması tasarlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Erol, "Adana'nın eski güzel günlerine kavuşması için proje üretip, yöre insanlarımıza faydalı olacak çalışmalar içinde bulunacağız. Adana'da var olan potansiyelleri harekete geçirip başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu nedenle toplumun her kesiminden destek bekliyoruz" diye konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, toplumun değişik ihtiyaçlarıyla ortaya çıkan ve sayısı her geçen gün artan sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini anlattı. İzgioğlu "Sivil toplum örgütleri olarak hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi olmamak adına ortaya koyduğunuz duruşu takdir ediyoruz. Böyle devam etmesini temenni ediyoruz. Bir ve beraber olmak önemli. Bu manada Adana'nın faydasına olacak oluşumların yanındayız. MHP teşkilatları olarak Adana'nın bir adım ileri gitmesi yönünde gereken ne ise yaptık, yaparız" dedi.
Ziyaretin sonunda Cenap Erol, Federasyonun şiltini MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'na takdim ederek, verdikleri destek için teşekkür etti.
(ADN-Y)

17.01.2013 15:52:21 TSI

Editör: Wan Haber