PTT 1. Lig'in 21. haftasında sahasında konuk ettiği Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Torku Konyaspor, iç sahadaki galibiyete hasretini sürdürdü.
Maçtan sonra soyunma odasına gergin bir şekilde giren yeşil beyazlı teknik adam Uğur Tütüneker, 'aldık' diye düşündükleri maçı rakibe verdiklerine söyledi. Tütüneker, "Kırmızı kart, kırmızı mı onu da bilmiyorum. Ondan sonra iyi mi oldu, kötü mü oldu, onu değerlendirmek lazım. Son iki golü böyle yemememiz lazımdı. Zaten baskıyı yemişiz orada azıcık daha akıllı oynamamız lazımdı. Bunu beceremedik. Sorumlusu da biziz, benim. Genel anlamda takım iyi mücadele etti. Gereken her şeyi, pozisyonları, golleri de bulduk galip gelmek için ama maalesef olmadı" dedi.
Torku Konyasporlu futbolculardan Muhammet Yürükuslu, "Üzgünüz çünkü içeride haftalardır kazanamamanın hüznü var. Bunu da telafi etmek istiyorduk. Hafta için çok iyi hazırlandık. Takım olarak iyi mücadele ettik. İstemediğimiz goller sonucu berabere bitti bugünkü maç. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık ama golden sonra arkadan ikinci golü bulduk 3-1'e getirdik. Basit bir kırmızı kart oyunumuzu tamamen alt üst etti. 3-1'lik skoru koruyamadık. Yediğimiz goller şanssız goller" diye konuştu.
Yeşil beyazlı defans oyuncusu Tolga Ünlü ise, "Yine kendi sahamızda bir maç, yine istediğimizi alamadık. 1-0'dan sonra basit bir kırmızı kart gördük. Sonrasında golü yedik zaten. Golden sonra yılmadık 2 gol daha bulduk. Bütün kontrol bizim elimizdeydi. Ne oldu bitti, o beş dakikayı geçiremedik" dedi.

"SON DAKİKALARDA GALİBİYETİ KAÇIRDIK"
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, 3-3 biten maçın ardından, son dakikalarda galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydetti. Uğur, "Böyle önemli bir müsabakadan hele hele son beş dakikasına 3-1 mağlup girdiğiniz karşılaşmadan beraberliği alarak, hatta son saniyede galibiyeti kaçırmak bizim için önemli. Oyuncularımı buradaki sonuna kadar oyunu bırakmama inancından dolayı kutluyorum. Bizi izleyenler taraftarlar keyifli bir müsabaka izlemiştir. Ama biz buradan artı veya eksi yönlerimizi iyi irdeleyip önümüzdeki süreçte bunların değerlendirmesini yapacağız" diye konuştu.
Adana Demirsporlu futbolculardan Burak Keskin ise, "Konyaspor maçının ne kadar zor olacağını hafta başından beri biliyorduk. Ona göre çalışmalarımızı sürdürüp buraya geldik. Maça iyi başlayamadık. Konyaspor golü buldu dirençleri arttı. İkinci yarı mücadelemizi sürdürüp golü bulduk. Rakip eksik kaldıktan sonra ikinci ve üçüncü golü kalemizde görünce direncimiz düştü. Sonra toparlandık. Bizim takımımızın en önemli özelliği olan mücadeleyi asla bırakmaması, bize Konya gibi deplasmandan bir puan almamızı sağladı" şeklinde konuştu.
Adana Demirsporlu Nurullah Kaya da, "Konya deplasmanı bizim için önemli bir müsabakaydı Deplasmanda olan bir takım için 1 puan iyi. 3-1'lik mağlubiyetten 3-3'ü sağlamak iyi ama 10 kişi kalmış bir rakip karşısında iki gol yemek sıkıntı oldu bize. İzleyenler adına çok keyifli bir mücadele oldu. Bu beraberlik ileriki haftalarda bizim için avantaj olacak" ifadelerini kullandı
(SA-EYB-S)

10.02.2013 16:53:45 TSI

Editör: Wan Haber