Torbalı Öğrenci Meclisi, 2013 yılı 1. Olağan Toplantısı'nı gerçekleştirdi.
Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda dün yapılan toplantıya, görme engelli Öğrenci Başkanı Muhammed Berk Taşcı, başkan yardımcıları Aziz Mahmut Hüdayi Kafadar ve Ünal Sevim ile ilçede eğitim veren okulların öğrenci başkanlarının büyük çoğunluğu katıldı. Toplantıda söz alan öğrenci başkanları, kendi okullarındaki sorunları ve önerilerini dile getirdi. Öğrenci başkanları, daha sonra meclis çalışmaları için yemin etti.
Toplantıda söz alan Öğrenci Meclis Başkanı Taşcı, "İlçemizdeki okulların temsilcilerinden aldığımız bilgilerin hepsini not ettik. Bu sorun ve problemleri arkadaşlarımızla giderek birebir aktarıp, çözülmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi.
Ayrıca toplantıda bir ilk de gerçekleştirildi. Eğitim ve öğretim, ulaşım, engelli, güvenlik ve organizasyon olmak üzere 5 farklı komisyon kuruldu. Bu komisyonlara seçilen öğrenciler, kendi görev alanlarında çalışmalarını sürdürecek. Komisyonlar hakkında da bilgi veren Başkan Taşcı, komisyonlarla daha verimli çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini dile getirdi.
(CZ-ERG-Y)

05.01.2013 15:25:04 TSI

Editör: Wan Haber