Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Toprak Sergen'i, "Toprak Sergen her şeyi bir bir açıklıyor" adlı etkinlikte, Antalyalılarla buluşturdu.

"TV, İNSANI KANDIRAN BİR SİSTEM"
35 yıllık oyunculuk kariyeri bulunan Toprak Sergen, 'Sen kimsin Toprak Sergen?' konulu söyleşide, bugüne kadar yer aldığı tiyatro, sinema ve dizi projeleriyle kendine ait sosyal iletişim platformu 'hersey.tv.tr' adresindeki projelerini Antalyalılarla paylaştı.
İzleyicilerin sorularını da yanıtlayan Sergen, "Neden sizi dizilerde göremiyoruz" sorusuna, "Artık herkes dizi yapıyor. Her meslek grubundan insan dizilerde oynar hale geldi. Bu bizim gibi tiyatrocuların biraz ağrına gidiyor. Ayrıca günümüz dizileri çok uzun ve sıkıcı. 10 dakikalık senaryo 90 dakikada anlatılıyor. Televizyon insanları kandıran bir sistem. Bu nedenle insanlara ulaşmak için internetin gücünü kullanıyorum" yanıtını verdi.

BABASI İLE AYNI DİZİDE ROL ALACAK
Dizi sektöründeki tüm olumsuzluklara rağmen, önümüzdeki günlerde bir dizi projesinde yer alacağını söyleyen Toprak Sergen, "Bu dizi 60 dakikayı aşmayacak. 1950'lerde geçen bir hikayeyi anlatıyor. Dönemsel şeyleri anlatmak çok daha güzel. Dizide, babam Semih Sergen de rol alacak" diye konuştu.
(SK-SO-Y)

19.02.2013 14:58:15 TSI

Editör: Wan Haber