Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürülüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, ilköğretim okullarına yönelik çeşitli etkinliklerde bulundular.
''Biz birlikte büyük bir aileyiz'' projesi kapsamında Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler ile Trafik Hizmetlerindeki görevli polisler, Yahşihan'da bulunan tüm okul öncesi eğitim veren anaokullarını ziyaret etmeye devam ediyor. Proje kapsamında yapılan ziyaretlere Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş da eşlik ediyor.
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polisler proje kapsamında TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden ilköğretim okulunun anasınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. İlçe Eminiyet Müdürü Taş ve projede görevli polisler öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere polis bayrağı ve çikolata hediye ettiler.
Görevli polisler öğrencilere tanımadıkları insanlar ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken genel kuralları içeren çeşitli bilgiler aktardılar.
Çocuklarla sohbet eden Toplum Destekli Polisler kendi görev alanları ile ilgili minik öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladılar.
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş, bu ve benzer toplum destekli faaliyetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildirdi.
(AK-BÖ)

07.12.2012 15:06:51 TSI

Editör: Wan Haber