1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas ile enerjisi yüksek bir görüşme yaptıklarını belirterek, takıma ve oyunculara bakışında üst düzey samimiyet ve güven duygusu olduğunu söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Direktörlüğü görevinden istifa ederek Trabzonspor teknik direktörlüğü görevine gelen Tolunay Kafkas'ın gözü pilot takım 1461 Trabzon'da. Bordo-mavili takımın yeni hocası, Trabzon'a gelir gelmez 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay ile bir araya gelerek takım hakkında detaylı bilgi aldı.
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Tolunay Kafkas ile enerjisi yüksek bir görüşme yaptıklarını vurgulayarak, "Takımımıza ve oyuncularımıza bakışında üst düzey bir samimiyet ve güven duygusu aldım. Bu da bizim bundan sonraki çalışmalarımızda çocuklarımızın Trabzonspor'a daha fazla yaklaştırma anlamında güven verici bir görüşme oldu. Umarımı yıl sonunda bu misyonumuza uygun bu çalışmalarımızı sürdürüp profesyonel takımımıza daha fazla oyuncu vermeyi başarırız. Olumlu bir görüşme oldu. Her şey Trabzonspor'un menfaatleri üzerine kurulmalıdır. Kişiler, ya da futbolcular ya da yöneticiler bile her zaman Trabzonspor'dan sonra gelir buna biz bile dahiliz" dedi.

SERCAN KAYA VE EREN ALBAYRAK'IN TRANSFERLERİ
Akçay, Sercan Kaya ve Eren Albayrak'ın gidişlerinden duygusal olarak etkilendiklerini de kaydederek, "Bu oyuncularımızın gidişlerinden duygusal olarak etkilendiğimizi söyleyebiliriz. İki tane can dostumuzu kaybettik ama fiziksel olarak herhangi bir doku kaybına uğramadığımızı düşünüyorum. Bizler gibi büyük camialar ve misyonumuza uygun bir durumdur bu. Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek ve eğer bunu başaramıyorsak oyuncularımızı evrensel düşünüp Türkiye'deki diğer takımlara ve ülkenin dışındaki diğer takımlara vermek gibi bir misyonumuz var. Bu misyonumuza yakışır bir durumdur. Ayrıca camiamızı çok büyük bir camiadır ve bazı değişimlere kolay çözüm üretebilecek bir birikimi, kültürü ve oyuncu portreyi vardır Sercan ve Eren gibi iki can dostumuzun gittiği için üzgünüz ama onlar adına iyi bir gelecek ve ortam sağladığımız içinde mutluyuz. Takım olarak anlayışımızda da iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
(GÖK-BH-BÇ-S)

31.01.2013 11:23:09 TSI

Editör: Wan Haber