Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ilk derbi maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Kafkas, Fenerbahçe'ye zorluk yaşatan teknik adamlar arasında yer alıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hüseyin Avni Aker'de bordo-mavili forma ile birçok kez Fenerbahçe karşısında mücadele eden Tolunay Kafkas, bu kez Trabzonspor'un başında sarı-lacivertli takıma karşı mücadele etmenin heyecanını yaşayacak. Trabzonspor teknik direktörü olarak ilk kez İstanbul takımlarından birine karşı mücadele edecek olan Tolunay Kafkas, daha önce çalıştırdığı takımlarda Fenerbahçe'ye zorluk yaşatan isimlerin başında geliyor.
Kafkas, Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe ile oynanan lig maçlarında 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederken, atılan 8 gole karşılık ise kalesinde 9 gol gördü. Kafkas, Gaziantepspor'u çalıştırdığı dönemde ise 1 galibiyet 2 mağlubiyet alırken atılan 3 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü.

"MÜCADELE EDECEĞİZ"
Hafta başında beri kafasında Fenerbahçe ile oynanacak maçı canlandıran Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sarı-lacivertli takımın karşısına sahada savaşan bir takım çıkarmayı planlıyor. Hafta içinde oyuncularıyla hem saha içinde hem saha dışında sürekli görüşmeler yaparak zorlu karşılaşmaya bordo-mavilileri motive etmeye çalışan Kafkas, oyuncularıyla birlikte Fenerbahçe'nin maç kasetlerini izliyor. Rakibin eksik noktalarını ve olumlu yaptıkları işleri futbolcularına göstererek neler yapmaları gerektiği konusunda fikirlerini aktaran Kafkas, camiaya moral ve güven aşılamak zorunda olduklarına vurgu yapıyor. Oyuncularına, Fenerbahçe maçının kazanmaları halinde çok şeyler elde edeceklerini aktaran Kafkas, "Sahada herkesin gerçek kimliğini göstermesini istiyorum" dediği öğrenildi.
(GÖK-BH-S)

15.02.2013 14:02:21 TSI

Editör: Wan Haber