Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta çıkışını sürdüren Tokatspor, maddi krizin eşiğinde.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda hafta sonu oynan karşılamada İskenderun Demir Çelikspor'u yenerek ligde 4. sıraya yükselen Tokatspor'da maddi sıkıntı yaşanıyor. Maç sonunda futbolcuların formalarını yeşil sahaya sererek verdikleri mesajın ardından sporcular bugünde antrenmana çıkmadı. Tokatspor kaptanı Ercan Güneri, takımın maddi kriz içerisinde olduğunu ileri sürdü.
Futbolculara ödeme yapılmadığı için sıkıntı yaşadığını söyleyen Güneri, "Maç başları, 4 maç primimiz içeride, peşinata mahsup alacaklarımız var. Tüm futbolcu arkadaşlar bu formayı namusu gibi taşıyor. Aslan gibi çıkıp maçımızı oynuyoruz. İlk yarıyı ilk 5'te bitireceğiz. Maddi sıkıntının yanında tesislerde sahipsiziz. Teknik kadro, hocamız, futbolcularımız birde maça gelen taraftarımız. Başka kimse yok sahipsiz gibiyiz. Kamuoyu tarafından bilinmiyor, bunları bildirmek için formaları maç sonuna sahaya serdik. İyi oynayarak maçı da kazandık" dedi.
Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar ise Tokatspor'da kriz olmadığını, bu sorunları çözecek durumda olduklarını kaydetti. Kısa sürede futbolculara maç başı primleri ödeneceğini ifade eden Yılar, Tokatspor'da kimsenin alacağı kalmayacağını da sözlerine ekledi.
Tokatspor Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt de, futbolcuların ödemeleri ile ilgili mesaj vermek istediğini ifade ederek, "Bazı kesimlerin dikkatini çekmek için yapıldı. Bu hafta sorunlar çözülecek" diye konuştu.
(Nİ-GKN-BH-S)

10.12.2012 13:46:59 TSI

Editör: Wan Haber