Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Arslan Erkan, "Bizde mesai saat 08.00'de başlar, fakat 17.00'de bitmez. İş ne zaman biterse, biz ne zaman kurumdan ayrılırsak mesai o zaman biter" dedi.
Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine bir süre önce atanan Opr. Dr. Arslan Erkan, Tokat Devlet Hastanesi'nde genel sekreterlik merkez teşkilatında çalışan personelle tanışma toplantısı yaptı. Erkan, mesai kavramı ile ilgili değerlendirme yaparak, "Bizde mesai 08.00'de başlar, fakat 17.00'de bitmez. İş ne zaman biterse, biz ne zaman kurumdan ayrılır isek o zaman biter. Buna ayak uyduramayacak arkadaşımız var ise ona anlayışla yaklaşırız. Şimdiden yollarını bizden ayırabilir. Biz çalışanlarımızı bir aile üyesi olarak görüyoruz. Aile üyelerinde dayanışma ve yardımlaşma duygusu ön plandadır. Bu nedenle kim bir olumsuzluk görür ise ona müdahale edecek. Kim bir işin eksikliğini fark etmiş ise onu tamamlayacak" diye konuştu.
Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Erol Yıldırım, Mali İşler Başkanı Mustafa Abbas, İdari İşler Başkanı Murat Onat da toplantıda hazır bulundu.
(Nİ-SLH-Y)

06.02.2013 15:36:16 TSI

Editör: Wan Haber