Sakarya Kazımpaşa'da gerçekleştirilen halk otobüslerine 25 aracın teslim töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, minibüs ve dolmuş esnafına seslenerek vatandaşların asla mağdur edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Toçoğlu, "Halkımızın ve esnaflarımızın katkılarıyla, hep birlikte çalışma yapıldığı zaman, o çok büyütülen sorunların nasıl kolayca çözüldüğünü görmekteyiz. Vatandaşlarımızdan şikayet beklemeden ulaşımda modern imkanları hemşehrilerimizle buluşturmalı ve vatandaşlarımızı asla mağdur etmemeliyiz" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kazımpaşa'da gerçekleştirilen halk otobüslerine 25 araç teslimi törenine katıldı. Kazımpaşa halk otobüsleri artık modern, klimalı, alçak tabanlı ve engelli vatandaşların kullanıma uygun araçlara sahip. Törende konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya'da faaliyet gösteren minibüs ve dolmuş esnafına seslendi. Vatandaşın tüm araçlarda konforlu seyahat etmeleri gerektiğinin altını çizen başkan Toçoğlu, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız günden bugüne kadar her alanda birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Ulaşımda önemli adımlar attık. Amacımız her zaman vatandaşımızın daha rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak olmuştur. Buna benzer çalışmaları şehrimizin her yanında gerçekleştirmek niyetindeyiz. Vatandaşlarımızın Kart 54 kullanarak daha ekonomik ve kolay seyahat imkanını daha çok kullanmalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.
Ortak çalışma yapılarak sorunların daha kolay çözüldüğünü kaydeden başkan Zeki Toçoğlu, "Halkımızın ve esnaflarımızın katkılarıyla, hep birlikte çalışma yapıldığı zaman, o çok büyütülen sorunların nasıl kolayca çözüldüğünü görmekteyiz. Vatandaşlarımızdan şikayet beklemeden, ulaşımda modern imkanları hemşehrilerimizle buluşturmalı, vatandaşlarımızı asla mağdur etmemeliyiz. Hemşehrilerimiz tüm araçlarda modern belediye otobüslerindeki konforu yaşamalılar. Hep birlikte hareket edelim, esnafımızla beraber olalım ve sorunları hep birlikte çözelim" ifadelerini kullandı.
(BCT-UU)

29.01.2013 16:36:51 TSI

Editör: Wan Haber