Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ödül törenine katılacağını kaydetti.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun 16 Şubat Cumartesi günü Tekirdağ'a değer katan işadamları ödül törenine katılacağını kaydeden Cengiz Günay, "TOBB başkanımız 16 şubatta ilk olarak saat 17:00'de sayın valimizi ziyaret edecek. Buradan sonra Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Tekirdağ'a değer katan işadamlarımıza ödül törenine katılacak. Biz basın aracılığı ile hemşerilerimizi ve üyelerimizi bu ödül gecesine çağırıyoruz." dedi.
Tekirdağ'ın ticaret hacminin giderek arttığını ifade eden Başkan Günay, "Biz şehrimizin dinamiklerinin neler olduğunu tespit ettik. Şehrimizin ihtiyaçları olan projeleri STK'larımızla birlikte tasarlıyoruz. Son zamanlarda şehrimizde bir birliktelik yakalandı. Bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz. Tekirdağ yıllarca ihmal edildi. Önümüzdeki yıllarda Tekirdağ hak ettiği yere gelecektir. Tekirdağ'ın hak ettiği değeri alması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.
Projeleri tasarı olmaktan çıkarıp hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Günay, "Serbest bölge çalışmalarımız devam ediyor. Bu projemiz sadece tasarı halindeyken şimdi gerçekçi verilere ulaştık. Şimdi bu projeyi yakın zamanda nasıl hayata geçirmeyi hesaplıyoruz. Şehrimiz ekonomide hak ettiği yere ulaşacaktır. Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağız demiyorum. Zaten şuanda mevcut yapımızla Türkiye'nin parlayan yıldızıyız." dedi.

12.02.2013 09:34:00 TSI

Editör: Wan Haber