Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından Şalpazarı ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda 9. Başvuru Çağrı Dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıya, Tarım İlçe Müdürü Reşat Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali, Muhtarlar, Tarım İlçe Müdürlüğü Personeli, Tarım danışmanları ve çok sayıda potansiyel başvuru sahibi katılım sağladı.
Toplantıda İl Koordinatörü Muhammet Bozali bir açılış konuşması yaparak, IPARD Programı, Programda yapılan değişiklikler,Trabzon'da bugüne kadar desteklenen ve desteklenmeye devam edecek yatırım kalemleri, bundan sonra desteklenecek yeni yatırım kalemleri, 9. Proje Başvuru Çağrı İlanı, Bu çağrı döneminin anlam ve önemini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi.BOZALİ; konuşmasında özellikle Trabzon'da açılan yeni tedbirlerin ilimiz açısından fırsat oluşturduğunu ve daha fazla proje ile bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini belirtti.
Öte yandan, Trabzon İl Koordinatörlüğü uzmanlarından Meral Başaran ve Emre Balcı tarafından ilde desteklenecek tedbirlere ilişkin geniş bir sunum gerçekleştirilirken, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.
(OK-

14.02.2013 11:10:36 TSI

Editör: Wan Haber