Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)Trabzon İl Koordinatörlüğü uzmanları tarafından TARGEL personeli, Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personellerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Trabzon il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon Şube Müdürü Ali Kemal Yıldız, TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali, TARGEL personeli, Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personelleri, Trabzon İl Koordinatörlüğü Uzmanları Selahattin Kaya ve Kadir Akın Ulutaş katıldı.
TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali yaptığı konuşmada ; "Trabzon'da 8.Proje Çağrı ilanına kadar 5 sektör destekleniyordu. 9. Çağrı ilanı ile birlikte 5 Ana sektör daha eklenerek desteklenen sektör sayısı 10'a çıktı. Bu 5 ana sektörün de 9 Proje Çağrı ilanı ile beraber eklenmesi ile Trabzon'da önemli bir potansiyel oluşacak. Trabzon tarımının aydın kişileri olarak hepimize büyük görevlerin düşüyor. 9. Proje Çağrı ilanı bütçesinden Trabzon'un hakkettiği payı alması için daha fazla katkı sağlamalıyız" dedi.
. Trabzon İl Koordinatörlüğü Proje Başvuru Birimi Kıdemli Uzmanı Selahattin Kaya'da Trabzon'da desteklenen yatırım kalemleri ile ilgili olarak geniş bir sunum yapıldı.
Sunumun ardından soru-cevap bölümü ile toplantı sona erdi.
(BK

01.02.2013 11:03:04 TSI

Editör: Wan Haber