Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, Yerinde Kontrol Birim Amiri Sabahattin Kaya ve Proje Yönetimi Kıdemli Uzmanı Işıl Atay, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Başkan Çerçioğlu'na proje hakkında bilgiler veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, "Avrupa Birliği'nin Ortak Tarım Politikası'na uyum için politika geliştirmeyi destekleyen, tarım sektörü ve kırsal alanların sürdürülebilir adaptasyonuna katkı sağlamayı amaçlayan Kırsal Kalkınma Programı, Avrupa Komisyonu tarafından onaylandı. AB kırsal kalkınma desteklerinin ilimiz yatırımcıları tarafından kullanılmasının önü açılmış ve böylece AB üyelik sürecinde Tarım ve Kırsal Kalkınma alanında önemli bir aşama kaydedilmiş olacaktır. Bu bağlamda daha geniş kitlelerce ulaşma adına Aydın Merkez ve 16 ilçedeki tüm potansiyel faydalanıcılara ulaşmak için tanıtım atağına çıkıyoruz" diye konuştu.
Ziyaret nedeniyle Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi'ye teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Aydın Belediyesi olarak projeye destek vereceklerini belirtti.
(MB-İK)

10.01.2013 14:33:41 TSI

Editör: Wan Haber