Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi ve proje uzmanları Aydın Ticaret Borsası'na bilgilendirme ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyarete Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Ali Marmara katıldı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, ziyarette yaptığı açıklamada, "2013 yılında Aydın'da tarım ve kırsal kalkınma alanında yapılabilecek projeler ve hibe konularında bilgiler vererek, kesin olmamakla beraber, Şubat ayı içerisinde TKDK başkanlığı tarafından yapılacak 9. Başvuru Çağrı İlanına Aydın ilinin de içinde bulunduğu 42 illerle beraber çıkılması ve hibe desteklerinin dağıtılması planlanmaktadır" dedi.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı da, "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü tarafından Borsamıza yapılan ziyaret bizi memnun etti. Borsamıza kayıtlı üyelerimizin bu kurumdan faydalanmalarının sağlanması için kurumu tanıtan broşür ve yazıları, borsamız aracılığı ile üyelerimize gönderilecek. Üyelerimizin TKDK tarafından verilen desteklerden haberdar olması ve yararlanması sağlanacaktır" diye konuştu.
(MB-İK)

05.01.2013 12:16:02 TSI

Editör: Wan Haber