Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü, tanıtım faaliyetleri kapsamında Aslanapa ve Altıntaş illerinde toplantı düzenledi. Kurum toplantılarında çağrıya çıkacaklarını katılımcılara bildirdi.
Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde Aslanapalı yatırımcılara yönelik toplantı gerçekleştiren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkilileri, daha sonra Altıntaş Belediyesi'nde bir toplantı düzenledi. Her iki ilçede de yoğun bir katılım sağlanırken, özellikle Altıntaş'ta katılımcı sayısı 120 kişiyi buldu. Düzenlenen tanıtım toplantılarında sunum yapan uzmanlar, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, besi hayvancılığı, tavuk ve hindi çiftlikleri, süt işleme tesisleri, kırmızı et ile kanatlı eti işleme ve kesim tesisleri, arıcılık, tıbbi bitki yetiştiriciliği, su ürünleri, seracılık, el sanatları gibi alanlarda üreticilere önemli destekler sağlanacağını bildirdi.
Kurum yetkilileri sunumlarının ardından katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.
TKDK İl Koordinatörlüğünce düzenlenen tanıtım toplantılarına ilçelerin kaymakamları, tarım ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çiftçiler katıldı.
(RD-EFE)

14.02.2013 12:52:59 TSI

Editör: Wan Haber