Saruhanlı'nın Gökçeköy beldesinde alışveriş yapmak için girdikleri bir marketten tırnakçılık yöntemiyle para çaldıkları iddia edilen biri kadın 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir'den geldikleri öğrenilen N.K. ile S.K., alışveriş yapmak bahanesiyle Gökçeköy beldesinde A.C.'ye ait markete girdi. Zanlılardan N.K. bir paket çay almak istediğini söyleyip market sahibine 200 lira verdi. Çay ile 185 lira para üstünü alan zanlı, daha sonra çayı almaktan vazgeçtiğini söyleyerek çay paketini masanın üzerine bırakıp 200 lirasını geri istedi. Market sahibinden verdiği parayı geri alan zanlı, diğer elindeki 185 lira para üstünün 100 lirasını avucunda saklayıp 85'ini geri verip marketten uzaklaştı. Bir süre sonra kasada 100 lira eksik olduğunu fark edince dolandırıldığını anlayan market sahibi A.C., jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri zanlıları İshakçelebi beldesinde yakalayarak gözaltına aldı.
Öte yandan, haklarında yasal işlem yapılan zanlıların Saruhanlı'nın bazı köy ve beldelerinde de bijuteri ürünleri satmak için girdikleri evlerden hırsızlık yaptıkları da ortaya çıktı.
(SD-ERG-Y)

29.01.2013 12:38:20 TSI

Editör: Wan Haber