Uşak trafiğini altüst eden alkollü TIR sürücüsü kovalamaca sonunda yakalandı. 

 


Uşak merkezde bulunan Köme mahallesi 1. Mustafa sokak üzerinde 27 AVN 34 plakalı TIR’ın sürücüsü Sıtkı S. seyir halindeyken Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kamerasının direğine çarptı. Olay yerinden kaçmak isteyen Sıtkı S. iki sokak ilerideki TEDAŞ'a ait bir elektrik direğine daha çarptı.

 

 

 

Vatandaşların olayı ihbar etmesi üzerine harekete geçen polis TIR’ı takibe aldı. Polis ekipleri ile yaşanan kovalamadan kurtulmaya çalışan sürücü, Cumhuriyet mahallesi üzerinde park halindeki bir otomobil ile belediyeye ait otoparkın giriş bölümüne de çarparak hasar verdi. Polislerin ısrarlı takibi sonucu ile Mevsim sokak üzerinde durdurulan sürücü ekipler tarafından göz altına aldı.

 


Ekiplere zor anlar yaşatan sürücü sağlık kontrolü için Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülürken burada da acil servisin iki camını kırdı. En son kelepçe takılarak etkisiz hale getirilen sürücü ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Yapılan alkol muayenesinde sürücünün 265 promil alkollü olduğu belirlendi. Akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen Sıtkı S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: Wan Haber