Bursaspor, Sivasspor ile oynadığı Türkiye Kupası karşılaşmasında rakibine 2-1'lik skorla boyun eğerek, 2013 yılında oynadığı ilk karşılaşmada mağlubiyet yaşadı.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, mücadeleden 2-1'lik skor ile ayrılarak 3 puana uzanırken, Bursaspor ise 2013 yılında oynadığı ilk karşılaşmada sahadan mağlubiyet ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

ŞENER ÖZBAYRAKLI İLK KEZ
Yeşil-beyazlı ekipte, Polatlı Bugsaşspor'dan transfer edilen Şener Özbayraklı, Sivasspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilk kez yeşil-beyazlı formayı giydi. Mücadelenin ikinci yarısının başında Basser'in yerine oyuna dahil olan genç oyuncu, etkili performans gösteremedi.

FERHAT GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Yeşil-beyazlı ekibin sezon başı kadrosuna kattığı ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncusu Ferhat Kiraz, Bursaspor forması altında 4. golüne imza attı. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında forma giydiği son 4 karşılaşmada 3 gol atma başarısı gösteren genç oyuncu, Sivasspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde de rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Bursaspor forması altında 15. karşılaşmasına çıkan Ferhat, 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.
(MA-RFK-S)

14.01.2013 09:35:25 TSI

Editör: Wan Haber