Türk Hava Yolları, marka bilinirliğini tüm dünyada artırmak için dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda, dünya küresi ve üzerinde uçakların yer aldığı dev maketini sergiliyor.
Yaptığı atılımlar ile kısa sürede dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olmayı başaran Türk Hava Yolları (THY) , marka bilinirliğini tüm dünyada artırmak için dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda yaptığı dünya küresi ve üzerindeki uçakların yer aldığı dev maketini sergiliyor. Yenilenen Heathrow Havalimanı'na "ICON SITE" adı verilen yere kurulan Türk Hava Yolları küresi, şirketin 200'den fazla şehre uçulduğuna ve dünyanın özel hava yollarından biri olduğuna vurgu yapıyor.
Küre 7.5 ton ağırlığında çelik aksam, 300 ton toprak, 150 ton beton kullanılarak yapıldı. Çapı 6.5 metreyi bulan ICON SITE'nin etrafında kanat genişliği 2 metre olan 5 adet B-777 model uçak kullanıldı. "ICON SITE" olarak isimlendirilmiş alanda daha önce hiç bir reklam çalışması yapıldığı, ilk kullanımın Türk Hava Yolları tarafından tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.
Heathrow Havalimanı'na gelen yolcuları, THY'nın dev maketi karşılıyor.
(TC-ET-Y)

21.02.2013 12:36:22 TSI

Editör: Wan Haber