Bu yıl ilk önce 'Batman vs. Superman' filmine sponsorluk açıklandı, ardından da Super Bowl'un final gecesinde 800 milyon kişinin karşısına çıktı.

Türkiye'nin en güçlü küresel markası Türk Hava Yolları'nın (THY) sürprizleri bitmiyor. Dünyada en çok yere uçak havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran THY, Oscar ödül töreninde tüm dünyadan yüz milyonlarca kişinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde önce Batman vs. Superman filmine sponsor olan THY, ardından da ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Ulusal Futbol ligi final müsabakası Super Bowl'un reklam gecesinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti. 

Özellikle Super Bowl gecesinde ilan vermek için dünya devi şirketler sıraya giriyor. Bu nedenle THY, bu geceye özel bir strateji belirlemiş, bu proje kapsamındaki çalışmalar son derece gizli bir şekilde yürütülmüştü. Titiz çalışmalar bu ayın başında sonuç vermişti. ABD'li olmayan bir havayolu şirketi ilk defa bu organizasyonun reklam verenleri arasında yer almayı başarmıştı.

60 SANİYELİK REKLAM DÖNECEK

TÜM dünyadan 800 milyona yakın kişinin izlediği Super Bowl gecesinde, Batman vs. Superman reklamlarıyla boy gösteren THY, şimdi de 28 Şubat akşamı gerçekleştirilecek Oscar töreninde tüm dünyadan milyonlarca izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reklam verenlerin frekans kapmak için sıraya girdiği Oscar gecesinde THY'nin, 60 saniyelik spot reklam dönecek.

Editör: Wan Haber