Malatya'da düzenlenen Türk Hava Yolları (THY) Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda, Malatya ve Elazığ bölgelerinde en fazla bilet satışı yapan 3 acente yetkilisine plaket verildi.
THY'nin her yıl düzenli olarak yapılan yıllık değerlendirme toplantısı Malatya Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli de faaliyet gösteren THY acenteleri, müdürleri ve çalışanları katıldı. Malatya'dan 8, Elazığ bölgesinden de 13 acentenin yer aldığı toplantıda THY Pazarlama ve Satış Başkanlığı Yurtiçi Ticaret Müdürü Mustafa Şumnu da hazır bulundu.
Malatya ve Elazığ Türk Hava Yolları Müdürlükleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve 2012 yılının değerlendirildiği toplantıda acente temsilcileri de görüşlerini ifade etti.
Toplantıda Türk Hava Yolları'nın Malatya-İstanbul arasında karşılıklı günde 2, Malatya-Ankara arasında karşılıklı günde 1 karşılıklı sefer gerçekleştirdiği hatırlatılırken, 31 Mart'ta başlayacak yaz tarifesiyle Malatya'dan Ankara'ya her gün karşılıklı 2 sefer yapılacağı bildirildi.
Toplantıda Malatya ve Elazığ bölgelerinde en fazla bilet satışı yapan 3 acente yetkilisine de plaket verildi.
(NA-GS-Y)

08.02.2013 17:54:56 TSI

Editör: Wan Haber