Türkiye Futbol Federasyonu, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yapım işini, "kapalı teklif usulü" ile yeniden ihaleye çıkardı.
Başkanlığını TFF Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren yürüttüğü ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Ergün Tekin'den oluşan Riva Proje Kurulu, yinelenen Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yapım işi ihalesinin teknik kriterlerinde ise değişiklik gerçekleştirmedi.
İstanbul'un Beykoz İlçesi Riva Köyü'nde yaptırılacak tesisler yaklaşık 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 440 gün. Bu sürenin ilk 270 gününde tüm betonarme, çelik konstrüksiyon, çatı ve cephe sistemleri, elektrik, mekanik sistemleri, altyapı imalatları, iç mekanların döşeme, tavan, duvar imalatları gerçekleştirilecek ve ilk 210'uncu günden itibaren dekorasyon ve peyzaj imalatının yapılabilmesi için belli sürelerde başka bir yükleniciye mahaller teslim edilecek.
Teklif Alma Şartnamesi, 28 Ocak 2013 günü saat 14.00'e kadar TFF'nin resmi internet adresi "www.tff.org"da görülebilecek ve 5 bin lira bedel karşılığında ihale dokümanlarının tamamı TFF'den alınabilecek.
İstekli firmalar, tekliflerini en geç 11 Şubat 2013 günü saat 14.00'e kadar "İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45-İstanbul" adresine teslim edecek.
Teklif sahipleri, teklif bedelinin yüzde 5'i tutarında geçici teminat verecek. Kesin teminat, satın alma bedelinin yüzde 10'u olarak hesap edilecek ve sözleşmeye yazılacak.
(RFK-RFK-S)

14.01.2013 13:14:38 TSI

Editör: Wan Haber