TFF Başkanı yıldırım Demirören Beşikta ve Fenerbahçe arasında yaşanan oda basma ile ilgili"Kimse oda basamaz" Kulüpler Birliği Toplantısı, 17 kulübün katılımıyla yapıldı. Toplantı sonrası Başkan Demirören önemli açıklamalarda bulundu.

 

TFF Başkanı Demirören yapılan toplantı sonrası katılan başkanlara teşekkür etti ve  Türk futbolunun sorunlarından biri hakem sorunlarıdır diye vurguladı.Bu tür hatalar olacak ve bizde bu hataları minimuma indirmeliyiz.

Yıldırım Demirören TFF nin bulunduğu bir  durumda kimse oda basamaz ve burası dağ başı değildir diye ateş püskürdü.

 

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, hakem odası basma tehdinini katılan 17 kulüp olarka kınadıklarını ifade etti.

Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Hakemler hataları konusunda bazı taleplerimizi ilettik. Bugünden itibaren bazı aksiyonlar üzerinde mutabık kaldık. Kulüplerin tamamı MHK Başkanı heyetine ve Federasyon Başkanı'na güveniyor. Bazı kararlar aldık. Bu da ilk adım olacak. Geçen toplantıda Passolig, E-Bilet yetkilileri toplantıda vardı. Sistem yavaş yavaş oturuyor ancak sıfır hata noktasında ilerlememeiz lazım. Hakem odasını basma tehdidinin kınanmasına karar verdik. Bunu özellikle belirtmek istedik. 17 kulüple birlikte bu kararı aldık." şeklinde konuştu.

demir.jpg

Editör: Wan Haber