Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda DEİK Türk Ekvador İş Konseyi Başkanı Dursun Ali Tever, Türk Ekvador İş Konseyi'nin çalışma yemeğine katıldı.
Çalışma yemeğine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever'in yanı sıra Ekvador Ankara Büyükelçisi Augusto Saa Corriere, İstanbul Fahri Konsolosu Fad Nahas, DEİK Türk Ekvador İş Konseyi Başkan Yardımcısı Adnan Ünal, Türk-Amerikan İş Konseyleri Koordinatörü Aykut Eken ile DEİK'ten Aslı Özelli katıldı.
Yemekte, Türkiye-Ekvador ilişkileri konuşularak ilişkilerin geliştirilmesi yönünde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ticaretten turizme birçok faaliyet alanında konular masaya yatırılarak, yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
DEİK Türk Ekvador İş Konseyi Başkanı Dursun Ali Tever, Türk sanayicisini Ekvador'a tanıtmak, Ekvador'un imkanlarından da Türk sanayicileri bilgilendirmek amacıyla birçok proje üzerinde konuştuklarını söyleyerek, çalışmaların bundan sonra da süreceğini ifade etti.

18.01.2013 10:10:47 TSI

Editör: Wan Haber