Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından oto lastikçi ve rot balansçı esnafa yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Sivas'ta faaliyet gösteren oto lastikçi ve rot balansçı esnaf katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, ''Oda başkanlığı görevine geldikten sonra üyelerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret göstermeye çalışıyoruz. Zaman zaman da meslekleri aynı olan üyelerle bir araya geliyoruz. Bugün de oto rot balans ön düzen ayarcılığı ve oto lastik tamirciliği meslek dalında faaliyet gösteren esnafımızla bir araya geldik. Toplantımızın esnafımız açısından faydalı olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.
Sorunlarını anlatan oto rot balansçı ve oto lastikçi esnafı, birlik ve beraberlik içerisinde olunmasını ve özellikle oda aracılığı ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinden fiyat tarifesi alınarak ücretlerin sabit olunması yönünde karar verdiler.
(UY-ZB-Y)

08.02.2013 14:13:12 TSI

Editör: Wan Haber