Fatih'te bir tesettür mağazasına müşteri rolünde giren genç kız, alışveriş yapan bir kadının çantasındaki cüzdanı çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Olayı son anda fark eden kadın müşteri, şüpheli genç kızı işyeri görevlileri ile birlikte polise teslim etti.
Olay, Fatih Fevzi Paşa Caddesi üzerinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; Mağazaya müşteri rolünde giren Çiğdem Ergül adlı bir şüpheli, bu sırada alışveriş yapan Gülay Çiftçi'nin çantasındaki cüzdanını çaldı. Çantasının kurcalandığını fark ederek kontrol eden Ergül, cüzdanının yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine arkasında duran genç kızdan şüphelenen Ergül, mağaza görevlilerinden yardım istedi.
GÜVEN TİMLERİ ŞÜPHELİYİ OLAY YERİNDE YAKALADI
Şüphelendiği genç kızı bırakmayan kadın, bu sırada polis ekiplerini de arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kayıp cüzdanı şüpheli genç kızın elindeki poşetin içerisinde buldu. Bunun üzerine gözaltına alınan Çiğdem Ergül Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI
Öte yandan, olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; içeriye müşteri gibi giren şüphelinin bir süre etrafı kolaçan ettiği görülüyor. Ardından elindeki torbayla perdeleme yaptığı dikkat çeken şüphelinin müşterinin çantasından cüzdanını el çabukluğu ile çektiği görülüyor.

10.02.2013 08:49:10 TSI

Editör: Wan Haber