Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, terminal esnafını misafir etti. Esnaf adına konuşan İsmail Çetinkaya, "Sorunlarımızı çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Toçoğlu ise, "Birlikte hareket ettiğimizde çözemeyeceğimiz sorunumuz yok. Her zaman bir olalım, birlikte olalım" diye konuştu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hanlı Bölgesi'nde inşa ettiği Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı Başkan Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette esnaflar adına konuşan İsmail Çetinkaya, Başkan Zeki Toçoğlu'nun Terminalde yaşanan sıkıntıların çözümü kavuşturulmasında çok samimi ve duyarlı davrandığını belirterek, "Sorunlarımızı çözüme kavuşturma noktasında Sayın Başkanımız bizden iyi niyetini hiç eksik etmedi. Sorunlarımızı çözüme kavuşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz esnaf olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Terminalimizin daha iyi hizmet vermesi için üzerimize düşenleri yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, "Terminalde yaptığımız her çalışma sizlerin huzurlu ve güvenli ortamda faaliyetlerinizi sürdürebilmeniz içindir. Birlikte hareket ettiğimizde, sorunlarımıza birlikte çözüm aradığımızda, çözemeyeceğimiz sorunumuz yok. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir zaman sorunun bir parçası olmadık. Temel ilkemiz her zaman çözümün parçası olabilmektir. Her zaman bir olalım, birlikte olalım" ifadelerini kullandı.
(RKO-RKO)

19.02.2013 15:46:39 TSI

Editör: Wan Haber