Eskişehir Tepebaşı Ziraat Odası'nın kuruluşunun 1. yılı dolayısıyla yapılan programa katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Eskişehir'e 10 yılda 760 milyon liralık hizmet yaptığını söyledi.
Tepebaşı Ziraat Odası'nın kuruluşunun 1. yıl dönümünde muhtarlar ve oda kurucuları istişare toplantısında bir araya geldi. Köy ve mahalle muhtarlarının ilgi gösterdiği toplantıya Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da katıldı. Koca, konuşmasına muhtarlara olan minnettarlığını belirterek başladı. Muhtarlardan aldıkları destekleri hatırlatan Koca, "Yıllar boyu bizimle fikir alışverişinde bulunan siz kıymetli muhtarlarımız sayesinde daha iyi hizmet vermekteyiz. Tarım konusunda ve diğer bütün konularda sizler sayesinde vatandaşımıza hizmet götürdük ve gelecek dönemlerde de götürmeye devam edeceğiz" dedi.
Koca, Eskişehir'e yapılan hizmetlerden de bahsederek, "Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 10 yıl içerisinde Eskişehir'e 760 milyon liralık hizmet yaptı. Bu küçümsenecek bir rakam değildir. Ülke olarak tarıma verdiğimiz önemin en büyük göstergesi bu sayılabilir. Köydes ve Beldes projeleri ile Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma projesi gerçekleştirildi. Tamamlanan projelerimiz gibi birçok da devam eden projemiz var. Bu projeler de siz muhtarların öncülüğünde vatandaşlarımızın desteği ile tamamlanacaktır" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Eskişehir Ziraat Odası kurucu üyelerine Salih Koca tarafından plaket verildi.
(FS-GÖ-MŞ)

07.01.2013 14:43:39 TSI

Editör: Wan Haber