Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA), örnek çevre çalışmalarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür belgesi verdi.
TEMA Vakfı Kocaeli Başkan Yardımcısı Gülay Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Sinem Uçar ve İbrahim Bayram, İzmit Belediye Başkanı Doğan'ı ziyaret etti. TEMA Yetkilileri, Doğan'ın İzmit'teki yeşil alan sayısının arttırılmasına büyük katkıları olduğunu belirterek teşekkür ettiler.
Başkan Doğan da "İzmit Belediyesi olarak erozyonla mücadele konusunda TEMA Vakfı ile ortak projeler içerisinde olduk. 4 yıl içinde rekor sayılabilecek 120 park yaptık. Parklarımızdaki yeşil alan miktarını arttırdık. İzmit Belediyesi olarak Türkiye çapında örneği olmayan Eko parkı hayat geçiyoruz .Atık toplamada öncü belediyelerin başında geliyoruz. Yeni yapılacak inşaatlarda atık yağ sistemini zorunlu hale getirdik. İzmit Belediyesi çevre dostu belediyedir. Türkiye'nin doğal güzelliklerini korumak için hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren TEMA, ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasındadır. Böylesine önemli bir görevi sosyal sorumluk anlayışı ile üstlenen TEMA'nın değerli yönetici ve üyelerine teşekkür ediyor, ortak çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.
(MA-MA)

10.02.2013 14:05:41 TSI

Editör: Wan Haber