TEMA Vakfı Aydın İl temsilcilerinin her ay bir ilçede düzenledikleri bölge toplantısı Didim'de yapıldı.
TEMA Aydın İl Temsilciliğinin her ay bir ilçede düzenledikleri değerlendirme toplantısı TEMA Didim Temsilciliğinin ev sahipliğinde Didim'de yapıldı. Grand Didyma otelde yapılan toplantıya Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İlçe emniyet Müdürü Sinan Ergen, CHP İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya, TEMA Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir ile TEMA İlçe temsilcileri ile Didim'de TEMA okul temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan TEMA Didim Temsilcisi Faruk Haksal, Didim'de toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, toplantıda çevresel sorunlarla ilgili fikir alış verişinin bulunulacağını söyledi.
Toplantıda Belediye Başkanı Mümin Kamacı'ya TEMA rozeti takılarak TEMA üyesi yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Kamacı yerel yönetim olarak çevre değerlerinin korunması, sorunları çözümü noktasında her anlamda destek olmaya hazır oldukları mesajını verdi.
Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise TEMA Vakfı ile tanışmasının çok önce olduğunu fakat Didim'de TEMA üyesi olduğunu kaydederek, Çevre sorunlarının öne çıkaran ve çözüm yolları için çaba sarf eden TEMA'nın çalışmalara katkı sağlamaya çalışacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından TEMA Aydın İl Temsilciliği ile İlçe temsilcileri 2012 yılındaki çalışmalarını katılımcılara anlattı; sorunların çözümü noktasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
(HÇ-İK)

06.01.2013 17:42:32 TSI

Editör: Wan Haber