TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı A. Doğan Arıkan'ın, Mütevelliler Heyeti Başkanı olması nedeniyle yapılan seçimde, Deniz Ataç Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek, vakfın ilk kadın başkanı oldu.
TEMA Vakfı'nda yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısı seçimi yapıldı. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı A. Doğan Arıkan'ın, Mütevelliler Heyeti Başkanı olması nedeniyle yapılan seçimde, Deniz Ataç Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek, vakfın ilk kadın başkanı oldu. Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy da, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı seçildi.
TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, 2008-2009 tarihleri arasında kısa bir dönem TEMA Vakfı Genel Müdürlüğü yaptı. Mart 2009'dan bu yana gönüllü olarak yönetim kurulu başkan yardımcısı olan ve Aralık 2011'de Mütevelliler Heyeti Üyesi seçilen Deniz Ataç, 21 Ocak 2013 tarihi itibariyle TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy ise, Ocak 2008 tarihinden bu yana yönetim kurulu, Mart 2012 tarihi itibariyle de mütevelliler heyeti üyeliğini yürütüyor. Ayrıca, bilim insanı kimliğiyle vakfın faaliyet ve görüşlerinin bilimsel temellere dayanmasına hizmet eden Bilim Kurulu'nun gönüllü bir üyesi olan Gülersoy, artık TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini üstlenecek.
(AÖK-ERG-Eİ-Y)

25.01.2013 18:13:39 TSI

Editör: Wan Haber