Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Teledünya Voleybol Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray Daikin ile evinde karşılaşacak. Salihli Belediyespor antrenörü Gül İlter, bir üst tura çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
İlter, yaptığı açıklamada, tek hedeflerinin turu geçerek ilk 4'e kalmak olduğunu söyledi. İlter, şunları kaydetti: "Galatasaray Daikin karşısında ilk maçımızda iyi mücadele ettik ama sonuca ulaşamadık. Ligde son iki hafta üst üste iki mağlubiyet aldık. Bunların telafisini kupa maçında kendi seyircimiz önünde yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bu maçta bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Çünkü yarın onların desteğine ihtiyacımız olacak."
Kendileri için zor bir maç olduğunu belirten Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Gürsel Tuncer ise, "Hiçbir şey imkansız değildir. Takım olarak iyiyiz. Bunu ilk maçta aldığımız sayılarla gösterdik. Galatasaray Daikin kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. En büyük hedefimiz dörtlü finale kalmak. Saha ve seyirci avantajını çok iyi değerlendireceğiz" dedi.
İstanbul'da 19 Aralıkta oynanan ilk maçta Salihli Belediyespor, Galatasaray Daikin'e 3-0 yenilmişti. Maç Salihli Spor Salonu'nda yarın saat 14.00'de başlayacak.
Öte yandan, kritik randevu öncesi Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği, salonda çalışmalarını sürdüren voleybolcuları ziyaret etti. Taraftarlar, voleybolculara tatlı ikram edip, yarınki dev maçta başarılar diledi.
(ES-ERG-Y)

02.01.2013 14:56:08 TSI

Editör: Wan Haber