Gemlikli tekvandocular Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak'ı ziyaret ederek, belediye desteklerinin tekvando sporuna yönelik olarak da devam etmesini istedi.
Tekvando Antrenörü Kürşat Özcan ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak'ı ziyaret eden tekvandocular, mart ayında Bursa'da yapılacak olan Milli Eğitim Türkiye Şampiyonası il seçmelerinde de başarılı olma sözü verdi. Gemlik'te 60'ın üzerinde tekvando sporu yapan öğrencileri olduğunu ve bu öğrencilerin 40'ının Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu öğrencisi olduğunu belirten Özcan, lisanslı sporcu sayısının yakın gelecekte 100'ü aşacağını bildirdi.
Gemlik Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine yönelik yardımlarının sevindirici olduğunu anlatan ve belediyeye teşekkür eden Kürşat Özcan, Türkiye ve uluslararası organizasyonlarda başarılı olmasını bekledikleri üç öğrencisi Ayşenur Aydın, Fırat Kızılaltun ve Tayyip Köç'ü de Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak'a tanıttı.
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak da, spor kulüpleri ve spor branşlarını ayrım yapmadan desteklediklerini belirterek, kısa sürede talep edilen malzemelerin tekvandoculara verileceğini bildirdi. Koçak, "Malzemeler bizden, başarı sizden" diye konuştu.
(MŞ)

28.01.2013 17:09:35 TSI

Editör: Wan Haber