Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur, Tekman Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi. Adanur, Erkek öğrenci yurdu yemekhanesinde düzenlenen toplantıda dönem sonu hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur'a Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy,Tekman Lisesi Müdürü Yavuz Sever ve lise edebiyat öğretmeni Müjgan Adanur da eşlik etti.
Öğrencilere baklava ısmarlayan kaymakam Adanur zaman zaman öğrencilere sorular sorup cevap alırken zaman zaman öğrencilerden sorunlarını dinledi.
Tekman Lisesi 12-A sınıfı öğrencisi Ramazan Peker ilçe kaymakamı Adanur'a "Gereksiz kullanılan kağıtları ve gereksiz kitapları geri dönüşüm'e kazandırmamız lazım bunun için ne yapmamız gerekir?"sorusuna Tekman Kaymakamı Adanur Lise Müdür Baş Yardımcısı Cem Aydın'ı görevlendirerek bu konu hakkında ne gerekirse yapmanız lazım" dedi. Öğrenci Ramazan Peker ise okul sorumluluğuna görevlendirdi.
Başarının tek başına gerçekleştirilemeyeceğini, el birliğiyle çaba gösterilmesi gerektiğini aktaran Adanur, Tekman Lisesi'ndeki bütün öğrencilerin üniversiteyi hayal etmesini istediklerini, hayallerinin gerçekleşmesi için gerekli çalışmanın gösterilmesini istedi. Kaymakam Adanur, "Sevgili öğrenciler sizin başarınız bizim başarımızdır. Başarınız için ne gerekirse yapalım beni her zaman rahatsız edebilirsiniz" dedi
Tekman Lisesi Müdürü Yavuz Sever ise öğrencilerin başarı seviyesini maksimum düzeye getirmek için gereken tüm çalışmaların yapılacağını belirtti.
(AUB-AT-Y)

18.01.2013 11:54:33 TSI

Editör: Wan Haber