Tekkeköy Belediyesi farklı konularda düzenlediği sağlık bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.
Tekkeköy Belediyesi Büyük Anadolu Hastaneleri işbirliğinde farklı sağlık alanlarındaki bilgilendirme toplantılarının bu yılkı ilk konferansı yapıldı. Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen konferans Büyük Anadolu Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. İ. Tarık Katırcı'nın "Ortopedik Sorunlar, Kireçlenmeler, Menisküs ve Diz Protezleri, Doğuştan Sakatlıklar, Kırık Çıkık Tedavileri" başlıklı sunumuyla gerçekleştirildi. İlginin yoğun olduğu program sonunda çekiliş yapıldı. Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen çekilişle 1 laptop bilgisayar, 3 notebook bilgisayar, 2 cep telefonu, 10 eğitim seti ve 10 aileye kışlık yakacak kömür dağıtıldı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin yaptığı konuşmada, "Sağlık konularında yapmış olduğumuz konferanslarla vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Birçok hastane katılımın yoğun olmasından dolayı bizinle bu ve bunun gibi konferans ve sunumlar yapmak istiyor. Bu konferansları başlatan Büyük Anadolu Hastanelerine teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi sağlık yatırımları bizim işimiz olmamasına rağmen ilçemize toplum sağlığı merkezi 112 Acil Servis Merkezi kazandırdık. Yine yakında Diş Sağlığı Merkezi'ni de ilçemize kazandırmış olacağız. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Konferanslar ve sunumlar farklı konularda devam edecek" dedi.
Konferans, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. İ. Tarık Katırcı'nın sunumun ardından sorucevap şeklinde devam etti. Ardından çekiliş yapılarak program sonlandırıldı.
(SAM-SLH-Y)

19.01.2013 17:32:34 TSI

Editör: Wan Haber