Pazartesi günü aniden başlayan kar yağışı Tekkeköy ilçesinin birçok mahallesi ve köyünün yollarının kapanmasına neden oldu.
Samsun'da pazartesi günü etkili olan kar yağışı özellikle Tekkeköy ilçesinin çok sayıda mahallesi ve köyünde hayatı olumsuz etkiledi. Tekkeköy Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle ve köy yollarının tamamında 3 gündür sürdürdüğü çalışmalara gece-gündüz aralıksız devam ediyor. 31 köy yolu ve mahallelerde gece-gündüz aralıksız çalışan belediye ekipleri, özellikle hastası olan evlerin yollarını da açıyor.

"KAPALI YOLUMUZ KALMADI"
Tekkeköy Belediyesi yolların açılması için adeta seferber oldu. Köylerde ve yükseklerde yarım metreyi aşan kar ve tipi nedeniyle kapanan yolların tamamı açıldı. Tekkeköy Belediyesi'ne ait 2 greyder, 4 Beko loder, 1 lastikli büyük kepçe, 14 personel aralıksız mahallelerde ve köylerde çalışmalarına devam ediyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, "Pazartesi yağmaya başlayan kar bazı mahallelerimizde ve özellikle köylerimizde etkili oldu. Köylerimizde yarım metreyi bulan kar nedeniyle yollar kapandı. Pazartesi gününden itibaren tüm iş makinelerimiz seferber oldu. Tüm mahallelere ve köylere ulaştık. Hem mahallelerimizde hem de köylerimiz de kapalı yolumuz kalmadı" dedi.
(SAM-SLH-Y)

11.01.2013 14:40:23 TSI

Editör: Wan Haber