Tekkeköy Belediyesi yaklaşık 2 milyon liraya aldığı 10 yeni araç ile filosunu güçlendirdi.
Tekkeköy Belediyesi araç filosuna katılan 10 yeni hizmet aracının tanıtımı belediye binası önünde gerçekleştirildi. İhtiyaç duyulan müdürlüklerin hizmetinde kullanılmak üzere alınan araçların tanıtımına Belediye Başkanı Hayati Tekin, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye bünyesine yeni katılan 3 adet damperli büyük kamyon, 1 adet damperli mini kamyon, 1 adet mini loder, 1 adet 4x4 Traktör, 2 adet Beko Loder, 1 adet büyük kepçe ve 1 adet minibüs olmak üzere toplam 10 araç Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin bilgi verdi.
2012 yılı içersinde yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, yeni belediye binasının yer sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tapusunu göstererek yakında Tekkeköy ilçesine yakışır görkemli bir belediye binasının temelinin atılacaklarını belirten Tekin, "2012 yılını yoğun bir çalışma neticesinde geride bıraktık. Geriye dönüp baktığımızda birçok önemli eserlere ya başladık ya da bitirdik. Büyük çalışmalar süre içersinde Telekom arazisi olarak belirlediğimiz Tekkeköy ilçesinin girişinde bulunan büyük boş araziyi Tekkeköy'ün incisi olacak şekilde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik alana yine yaklaşık 7.5 milyon TL'lik bir rakamla Tekkeköy Belediye binasını tamamlayacağız" dedi.
Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan yeni alınan iş makineleri hakkında da bilgi veren Başkan Tekin, "Bu iş makinelerimiz Tekkeköy ilçesinde yetişmeye çalıştığımız hizmetlerimize büyük katkısı olacaktır. Tekkeköy güçlü bir ilçedir. Bütün ilçeleri de besleyecek olan bir ilçedir. Biz de bunun için ilerliyoruz. Halkımızı kimseye muhtaç etmeden yürüyeceğiz. Belediyemiz bu güce ulaşmıştır ve bundan sonra böyle devam edecektir" diye konuştu. Başkan Tekin konuşmasının ardından araçların kurdeleleri kesildi.
(GKH-SLH-Y)

31.12.2012 16:02:07 TSI

Editör: Wan Haber