Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi bütçesinden alınan 50 akülü araç engelli sahiplerine törenle teslim edildi. Bir engelliyi kucağına alarak akülü araca koyan Vali Yerlikaya, engelli gence emniyet kemerini takması uyarısında bulundu.
Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi bütçesinden yaklaşık 100 bin TL'ye alınan 50 akülü aracı engelli sahiplerine teslim töreni İsmet İnönü Spor Salonu'nda yapıldı. Törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, meclis üyeleri, engelli aileleri ve engelliler katıldı.
Akülü araç töreninde konuşan Vali Ali Yerlikaya, "İl genel meclisi başkanı ve üyelerine böyle bir bütçe ayırarak hayırlı bir hizmet yaptıkları için teşekkür ediyorum. Sizin seçtiğiniz üyeler sizler için değerli bir çalışma yaptı. Biz bu hizmete vesile olmaktan dolayı son derece sevinçliyiz. Buz hizmetin sizlere kavuşmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu hizmetimizi kabul buyurduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmanın ardından Vali Yerlikaya, bir engelli vatandaşı kucağına alarak akülü aracına bindirdi. Engelli gencin emniyet kemerini bağlayan Vali Yerlikaya, engelli gence emniyet kemeri takması uyarısında bulundu. Vali Yerlikaya, engellilere gül vererek araçlarını teslim etti.
Törenin ardından Vali Yerlikaya ve akülü araçlarını teslim alan engelliler fotoğraf çektirdi.

08.02.2013 17:51:14 TSI

Editör: Wan Haber