İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne özenen Tekirdağ Belediyesi otobüslerin rengini vatandaş oyu ile belirleyecek. İlk oylamalarda İstanbul'da olduğu gibi pembe renk ağırlık basıyor.
Tekirdağ Belediyesi'nin en büyük ihalesi olan ve yaklaşık 25 milyon TL belediyeye gelir getiren Şehiriçi yolcu taşıma işlemi ile ilgili gerekli anlaşmalar yapılmış imzalar atılmıştı. Tekirdağ'ı halkla birlikte yönettiklerini dile getiren Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, "Bizim Belediyecilik anlayışımız, halkımızla birlikte yönetimi esas almaktadır. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. 2009 yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile göreve geldik. 4 yıldan bu yana da halkımızla birlikte Tekirdağ'ı geleceğe taşıyoruz. Şehiriçi ulaşımı için gerçekleştirdiğimiz ihale ile Tekirdağ Belediyesi'ne rekor seviyede gelir kazandırdık. Özel halk otobüslerimizin rengini özellikle halkımız belirlesin istiyoruz ve tüm halkımızı ankette oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.
Vatandaşlar otobüslerin rengini www.tekirdag.bel.tr adresinden oylayabilecek. İlk oylamalara göre yüzde 41 ile pembe renk başı çekiyor.

18.01.2013 11:05:26 TSI

Editör: Wan Haber