Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Yuvalak köyünde ilk kanserine yenik düşen Resul Kocakuzu ev hayalini gerçekleştiremedi. Henüz hayatının baharında hayata veda eden Resul arkasında henüz 3 aylık evli olduğu gözü yaşlı bir eş ve ulaşamadığı hayaller bıraktı. 


25 yaşında grip teşhisiyle gittiği hastanede ilik kanseri olduğunu öğrendikten sadece 10 gün sonra hayata veda eden Resul Kocakuzu’nun evinde gözyaşları ve hüzün hakim.


Resul Kocakuzu’nun Ağabeyi Yusuf Kocakuzu kardeşinin yaşama bağlı hayat dolu olduğunu ifade ederek, “Resul hayatta iken aile kurmak, bir ev bir de araba sahibi olmayı çok istiyordu. Yuva kurmayı ve araba hayalini gerçekleştirdi. Baba ocağında ev hayalini gerçekleştirmek nasip olmadan kansere yenik düştü. Girip şüphesiyle gittiği hastanede ilik kanseri olarak hayata gözlerini yumdu” dedi.

EVLİLİK ÖNCESİ TAHLİLLERDE ÇIKMADI
29 Eylül 2013 tarihinde evlendikleri eşini tam 3 ay sonra 29 Aralık 2013 tarihinde kaybeden gözü yaşlı eşi Ayşe Kocakuzu ise nikâh işlemleri için verilen kan tahlillerinde hastalık belirtisi çıkmadığını belirterek gözyaşlarına boğuldu. Ayşe Kocakuzu, “Eşim mükemmel biriydi” dedi. 

Editör: Wan Haber