Konya'nın Hüyük ilçesinde hafif ticari aracın buğday ekili tarlaya devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada yaralananların Mersin'den Isparta'daki hastaneye tedavi olmaya gittiği öğrenildi.
Kaza, Hüyük-Isparta Karayolu'nun 9. kilometresinde bir petrol istasyonunun yakınlarında meydana geldi. İçerisinde kol ve bacaklarına protez takılı medikal tedavi gören bazı hastaların olduğu Ömer Polat (30) yönetimindeki hafif ticari araç, kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Taklalar atarak buğday ekili tarlaya giren ve ters dönen araçtaki Eren Delibaş (30), Ali Kelek (52), Faik Aytekin (31) ve Gökhan Bozkurt yaralandı. Yaralılar, Hüyük ve Beyşehir ilçelerinden sevk edilen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan araç sürücüsü de, bir süre kaza yapan aracının başında kalıp çekiciye nezaret ettikten sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Araçta bulunanların tedavi için Mersin'den Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(ARÖ-İP-CC-Y)

18.02.2013 10:50:22 TSI

Editör: Wan Haber