TED Malatya Koleji Müdürü Nurettin Akarsu, "Daha kaliteli eğitim için eğitim kadromuzu güçlendireceğiz" diyerek, yeni öğretmenler alacaklarını bildirdi.
TED Malatya Koleji Müdürü Nurettin Akarsu yaptığı açıklamada, "Eğitimde 85 yıllık birikime sahip olan Türk Eğitim Derneği'nin; çağdaş, öncü, yenilikçi, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, kurumsal yapının ön planda olduğu, her alanda geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen, çalışanlarının memnuniyetine ve mesleki gelişimine önem veren ve bulunduğu şehirlerdeki eğitim kalitesini yükselten okullarında, 2013-2014 öğretim yılında görevlendirilmek üzere; okul öncesi öğretmenleri, ilköğretim sınıf ve branş öğretmenleri, tüm branşlarda lise öğretmenleri, PDR uzmanları, ölçme-değerlendirme uzmanları, program geliştirme uzmanları alınacaktır. Daha kaliteli eğitim için eğitim kadromuzu güçlendireceğiz" dedi.
Başvuruların, 25 Şubat 2013 saat 15.00'a kadar yapılması gerektiğini bildiren Akarsu, istihdam süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye ve başvuru formuna www.ted.org.tr adresinden ulaşılabileceğini kaydetti.
(NA-SO-Y)

14.02.2013 12:09:14 TSI

Editör: Wan Haber