ABD’li oyuncu Shia LaBeouf LosAngeles’taki bir galerinin odasında 5 gün boyunca kafasına 'I am not famous anymore' (artık ünlü değilim) yazılı birkese kağıdı geçirip hayranlarıyla tektek buluştu.

 28 yaşındaki oyuncu, Sevgililer Günü’nde gerçekleştirdiği #IAMSORRY adlı sanat performansını ziyarete gelen bir kadın tarafından kırbaçlanıp,çırıl çıplak soyulup, tecavüze uğradığını açıkladı.

 

LaBeouf, Dazed Digital’le mail ile yaptığı röportajda “10 dakika boyunca bacaklarımı kırbaçladı ve sonra kıyafetlerimi çıkarıp tecavüz etti” derken olay karşısında ne yaptığını açıklamadı.


Ünlü oyuncu, olayı 2 yıllıkkız arkadaşı Mia Goth'a da anlattığını belirtti.Shia LaBeouf, tüm dünyada ses getiren Nymphomaniac filminde rol aldı...


HAYATI

Biyografi 
Tam adı Shia Saide LaBeouf olan oyuncu Los Angeles, ABD'de doğdu. "Holes" filmindeki Stanley rolüyle ünlü oldu. Ailenin tek çocuğu olan Shia, ebeveynlerinin ayrılmasından sonra annesiyle birlikte Los Angeles'a taşındı. Kafelerde kendi hazırladığı stand-up şovlar yaptı. Dr. Quinn, Medicine Woman'da rol alan bir arkadaşına rastlayınca o da profesyonel bir aktör olmaya karar verdi. 2000'de Even Stevens adlı dizide rol aldı ve buradaki rolüyle Emmy ödülünü kazandı. Oyunculuk dışında bateri çalmayı seviyor. İsminin gerçek aksanın "hiya" olduğu söyleniyor.

 

Aldığı Ödüllerden Bazıları 
2006: Sundance Film Festival- Özel İzleyici Ödülü (A Guide to Recognizing Your Saints )
2006: Gijón International Film Festival- En İyi Aktör (A Guide to Recognizing Your Saints )
2006: Hollywood Film Festival- Hollywood Film Ödülleri (Bobby)
2005: Newport International Film Festival- Özel İzleyici Ödülü (Let's Love Hate)
2003: Daytime Emmy Awards- En İyi Çıkış Yapan Aktör (Even Steven)

 

Editör: Wan Haber