Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum Şube Müdürü Seval Zihar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret etti.
Ziyarette Zihar, Türk Ekonomi Bankası'nın 1 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak KOBİ'lere yönelik uygun koşullarda kredi imkanı sağlayan kampanya hakkında bilgi verdi.
TEB'in 'Kobilere nefes aldıran kredi' adlı yeni bir kredi kampanyası başlattığını açıklayan Zihar "İşletme sermayesi yada yatırıma yönelik ticari nakit ihtiyaçlarını kredilendirmek için hazırlanan 'Nefes Aldıran Kredi' kampanyası ile müşterilerimize maksimum tutarda kredi imkanı ile yüksek vadeli ve düşük faizli kredi imkânı sunuyoruz. Sorunlu kredilerin yeniden yapılandırılması, kampanya kapsamında değildir. Ödemesiz dönem uygulaması, müşteri kredibilitesi doğrultusunda değerlendirilecektir" dedi.
TSO Çetin Başaranhıncal da, ekonominin can damarı olan KOBİ'lerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ülkemiz ekonomisi için hayli önemli olan KOBİ'lerimiz, bankalarımız tarafından desteklenmelidir. Bilindiği gibi Çorum ilimiz, KOBİ başkenti olarak anılmaktadır. KOBİ'lerimize destek sağlayacak bu önemli kampanya için TEB yöneticilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
(MMY-BÖ)

07.02.2013 18:31:08 TSI

Editör: Wan Haber