Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası arasında tüccara, sanayiciye, iş adamlarına ve kobilere yönelik düşük faizli kredi imkanı protokolü imzalandı.
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz ile TEB Bankası Bartın Şube Müdürü Füsun Göktürk Bartınlı tüccara, sanayiciye, iş adamlarına ve kobilere yönelik yeni avantajlar ve düşük faizli kredi imkanı sunan protokol imzalandı. Türk Ekonomi Bankasının tüccarın, sanayicinin, iş adamlarının ve kobilerin her zaman yanında olduğunu belirten TEB Bankası Bartın Şube Müdürü Füsun Göktürk; "Kobilere destek olmak için bir kampanya düzenledik. Bu kampanya da kobilerimiz, 3 ay ödemesiz, 36 aya kadar vadeli 500 bin TL'ye kadar bir kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Bu kredinin faiz oranı aylık 0.85 oranındadır." dedi.
TEB'in yaklaşık 86 yıldır Türkiye ekonomisine ve bankacılık sektörüne hizmet verdiğini belirten Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkan'ı İsmail Toksöz " TEB'in özelikle kobilere yönelik çalışmalarında, kobilere destek olarak el ele hareket etmesi ve bu yaptıklarını uygulamaya koyması başta bizler olmak üzere üyelerimiz için sevindirici bir olaydır. Bu anlamda Türk Ekonomi Bankası'nın üyelerimize yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, protokolün hayırlara vesile getirmesini diliyorum" dedi.
(DK-SA)

15.02.2013 15:48:02 TSI

Editör: Wan Haber