Milli tenisçi İpek Şenoğlu, bu yıl ilk kez düzenlenen TEB İpek Şenoğlu Veteran Tenis Turnuvası'nı önümüzdeki yıllarda daha da büyüterek geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Şenoğlu, Akatlar Club Sporium'da 11 Şubat'ta başlayan ve 24 Şubat Pazar günü sona erecek turnuvaya ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi'nin de katıldığı toplantıda konuşan Şenoğlu, organizasyonu daha da büyütmeyi ve önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin farklı şehirlerinde de düzenlemeyi amaçladıklarını kaydetti.
Sporculuk kariyeri boyunca veteran tenisinin gelişmesi gerektiğine inandığını söyleyen İpek Şenoğlu, "Kendi gözetimimde bir turnuvayı her zaman istiyordum. Turnuvada kupa mücadelesi başladı. Sponsorumuzun desteğiyle organizasyonun adı 'TEB İpek Şenoğlu Cup' oldu. Bu turnuvanın uzun yıllar süreceğine inanıyorum. Organizasyona 780 kişi kayıt yaptırdı. Önümüzdeki yıllarda bu sayının bini geçeceğine inanıyorum" dedi.
Hülya Avşar'ın kendisini yenip yenemeyeceğinin sorulması üzerine ise tecrübeli raket, "Hülya Avşar'ın tenise büyük katkısı var. Farklı kesimlere sesleniyor. Onlara benim tenisi anlatmam imkansız. Sonuçta bu insanların da çocukları var. Bu konuda kim elçi görevini yapıyorsa ona destek vermek lazım. Ama Hülya Avşar ile yapacağımız maçı ben kazanırım" ifadelerini kullandı.
Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ise 2 yıldır tenise büyük destek vermeye başladıklarını ve WTA'yı Türkiye'ye getirdiklerini belirterek, "Bu yıl son kez bu organizasyonu düzenleyeceğiz. Ancak tenise yatırımlarımız devam edecek. Tenis Federasyonu ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladık. Milli gururumuz İpek Şenoğlu'nun turnuvasına sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da umarım farklı projelerde kendisiyle birlikte olacağız" diye konuştu.
(DG-EYB-EYB-S)

14.02.2013 13:26:21 TSI

Editör: Wan Haber