TBMM’de AKP kulisi, domuz gribine karşı nano teknolojiyle dezenfekte edildi. Tuvaletlerden, vekillerin oturdukları koltuklara, duvar ve halılara kadar her şey ilaçlandı. Dezenfeksiyon işlemi Genel Kurul başlamadan bitirildi.


Özel kıyafetlerle yapılan dezenfeksiyon işlemi muhalefet milletvekillerinin gözünden kaçmadı. CHP’nin hekim vekili Aytuğ Atıcı, nano teknolojinin yoğum bakım ünitelerinde de kullanıldığını söyledi. Atıcı, salgına karşı nano teknolojiyle önlem alınmak istendiğini belirtti.

ATICI: ÖNCE HALK SAĞLIĞI
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ZETE’ye seçim bölgesi Anamur’da vatandaşların panik içerisinde olduğunu ve hergün yüzlerce telefon geldiğini anlattı. “Eğer halktan önce milletvekilinin sağlığı düşünüldüyse bu çok abestir. Umarım böyle değildir” diyen Atıcı domuz gribi konusunda daha ciddi önlemler alınması gerektiğini söyledi.

“Milletvekilleri için önlem alınmasın demiyorum ama önce halk sağlığı gelir” diyen Atıcı, “Milletvekilinin canı can da halkınki patlıcan mı? Öyle mi denmek istiyor” diye konuştu.

CHP, MHP ve HDP’nin kullandığı muhalefet kulisinde domuz gribine karşı ilaçlamanın yarın yapılması bekleniyor. TBMM uzun zamandır geceli gündüzlü çalışıyor. Genel Kurul’da görüşmeler gece yarısından sonra tamamlanıyor. (Ankara ZETE)

Editör: Wan Haber