Ünlü program yapımcısı ve gazeteci Tayfun Talipoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeliyle yol hikayelerini paylaştı.
Talipoğlu, Türkiye yollarında karşılaştığı ilginç olayları ve tecrübelerini mizah ekseninde izleyicilerine aktardı. Kocaeli'nin değişimi konusuna da değinen Talipoğlu, "Körfezde denize girilecek deseler inanmazdım. Körfezde mavi bayraklı plaj var. Bunları inkar etmemek lazım. İyinin ve güzelin partisi yoktur. Doğrunun partisi yoktur. Doğruyu, doğru söylemek zorundayız. Türkiye'nin en büyük yanlışlarından bir budur. İnsan kendi düşündüğü parti bir şey yaparsa iyi diğeri yaparsa kötüdür diye bakar. Ama bakıyorsunuz Kocaeli'de güzel bir şeyler yapılmış. Bütün arıtma işleri halledilmiş" dedi.
Sekapark'ta vakit geçirmek için çekim yapma bahanesiyle zaman zaman Kocaeli'ye gelip kalmak istediğini dile getiren ünlü yapımcı Talipoğlu, Sekapark'ın dinlendirici ve hoş bir yer olduğunu söyledi. Talipoğlu "Kocaeli'de güzel şeyler yapılmış. Bütün bu güzellikler için tek bir şey kalıyor. Birbirimizi anlayabilmek. Birbirimizi anlamak da buluşmakla oluyor. Küskünlüklerin, dargınlıkların en büyük ateşleyicisi uzaklıklardır" dedi.
(İÇ-İÇ)

09.02.2013 10:41:20 TSI

Editör: Wan Haber