Edremit ilçesinde ‘Yeni TOKİ’ olarak bilinen yerleşim alanına inşa edilen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasını ziyaret eden Vali Taşyapan, burada kurum müdürü Mahsum Semerci tarafından karşılandı. Müdür Semerci ile birlikte kurumu gezen Vali Taşyapan, yeni binalarının hayırlı olmasını dileyerek, hizmet binası ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Buradan Devlet Su İşleri (DSİ) Van 17. Bölge Müdürlüğü’ne geçen Vali Taşyapan, müdürlük personeline, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır için taziyelerini iletti. Kurum çalışanlarıyla bir süre görüşen Vali Taşyapan’a, müdürlüğün faaliyetleriyle ilgili bilgi aktarıldı.

Daha sonra İpekyolu üzerindeki TEİAŞ 17. Bölge Müdürlüğü’ne giden Vali İbrahim Taşyapan, burada da işletme yetkilileriyle bir süre sohbet etti. Bölge Müdürü Kazım Çınar tarafından karşılanan ve kendisinden brifing alan Vali Taşyapan, Tuşba ilçesi Organize Sanayi Bölgesi arkasında konuşlu Van 380 Kw. Trafo Merkezi’ne giderek burada da yetkililerden bilgi aldı.

Editör: Wan Haber